FAQ

Spørsmål og svar.

Av og til mottar vi spørsmål om våre produkter, montering, vedlikehold etc.

På denne siden vil vi prøve å legge ut svar, tips og råd som vi antar våre kunder har nytte av.Har dere en monteringsanvisning for takrenner? 

Hei. Bruk denne. Legger også ut en video som enkelt viser hvordan du skal montere aluminiumsrennen fra Grøvik.

https://grovik.no/bilder/dokumenter/Grovik_montering_2015_Small_Web.pdf


https://www.youtube.com/watch?v=eWDIRnKSQ9ABestilling, henting og levering:

Hvordan bestiller vi beslag med egne mål/ spesialmål? 

Vi kommer snart med en løsning som gjør at du kan bestille beslag med akkurat de mål du har behov for. Inntil da kan du sende oss skisser på e-post, eller gjøre det så enkelt at du tegner beslagene du har behov for, med angitte mål, og tar et bilde med mobiltelefonen din og sender oss, enten på e-post: (ordre@norgesbeslag.no) eller til mobiltelefon 901 07 337. Sett på telefonnr vi kan nå deg på, i tilfelle vi har spørsmål.


Hvor produseres produktene deres?

Alt vi produserer selv gjøres i våre produksjonslokaler i Averøy, - 15 minutter fra Kristiansund sentrum, med kvalitetsmaterialer fra Europas mest anerkjente metallprodusenter.

Andre produktspektre vi vokser på er innen aluminium takrenner som produseres av Grøvik Verk i Møre og Romsdal, av materialer fra Norsk Hydro og Jotun. Festematerialer henter vi direkte fra EJOT, en anerkjent kvalitetsleverandør fra Tyskland, mens fugemasse, lim-, og skumprodukter tar vi direkte fra SOUDAL, som er Europas største uavhengige produsent, og et Belgisk familieeid selskap.