Materialer

Vi produserer beslag i alle materialer. Vi presenterer her de mest brukte.

COLORCOAT 

HPS200 ULTRA

Colorcoat HPS200 Ultra® har blitt utviklet for å yte også i et krevende miljø 

Klassifisert som et CPI5 produkt I henhold til EN 10169:2010. Dette er den høyeste klassifiseringsgraden for korrosjonsbeskyttelse for interne miljøer og betyr at Colorcoat HPS200 Ultra® egner seg for de mest krevende interne miljøer som for eksempel svømmebassenger, kloakkrenseanlegg, kraftverk, energigjenvinnings- og prosessanlegg. 


Colorcoat HPS200 Ultra® anvender det enestående og utprøvde Galvalloy® metallbelegget fra Tata Steel. Galvalloy® er en spesiell legering

Greencoat fra SSAB.


Nordisk, miljøvennlig og med svært gode egenskaper.

Et vakkert høykvalitets materiale med en flott slett overflate.


100% resirkulerbart.


Beslagene leveres i en rekke farger, og med foliert overflate.

ALUZINK

For blanke, holdbare beslag.

Aluzink er plate belagt med en aluminiumzink legering. Produktet kan benyttes opp til korrosivitetsklasse C4. Materialbelegningen består av 55% aluminium, 43,4% sink og 1,6% kiseldioxid (vektprosent). Belegningens vekt er 185 g/m2 dobbeltsidig og har betegnelsen AZ185.


Overflaten er behandlet med en anti-fingermerke-beskyttelse for å forhindre misfarging under håndtering og dermed forenkle prosessen med forming.

Overflaten har en glanset og rosemønstret overflate når produktet er nytt, men etter en tid utendørs blir den gråaktig og matt. Rosemønsteret kan variere mellom frem og bakside og mellom ulike coiler. Materialet kan også mørkne ujevnt etter gnidning på grunn av aluminiumen som inngår i metallbelegningen.

Aluminium-zink finnes tilgjengelig i FA-kvalitet, DX51. FA-kvaliteten og er svært godt egnet for produksjon av beslag.

PVDF-lakkerte aluminiumplater er et helnorsk produkt fra Norsk Hydro.


Materialet kjennetegnes ved dens gode kvalitet. Den skal kunne formes og knekkes slik det forventes av en moderne fasadeplate uten at dette forringer dens egenskaper.  Alt fra råvaren, fremstilling av legert aluminium coil, til overflatebehandling og lakkering, utføres i Norge.


Kan skaffes i mange farger.


Norgesbeslag lagerfører plateformatet 0,9x1250x2500 i fargene RAL9005 Sort, RAL9006 Silver metallic, RAL9010 Hvit, RAL7016 Antracitt og RAL7021 BlackGrey