Om oss

Leverandør av bygningsbeslag i de fleste metaller i både standard- og spesialmål.

Vi utfører også utstansing av små og store serier i halvfabrikata eller komplette produkter.

Vi leverer tak, takrenner, taksikring, festematerialer, lim-, fuge-, silikon og byggskum, samt ventilasjonstilbehør og byggprodukter.


Vår fokus på effektiv produksjon og salg direkte til kunde uten å bruke mellomledd har gjort oss til Norges rimeligste leverandør av både standardiserte og spesialproduserte beslag for profesjonelle og privatmarkedet. Våre kunder er opptatt av å levere det beste til sine kunder, og vi bruker derfor utelukkende materialer av beste kvalitet.

Byggprodukter som tak, takrenner, ventilasjons, fuge- lim- og skumprodukter kjøper vi direkte fra produsent, og gjør oss dermed til markedets absolutt rimeligste leverandør av et bredt produktprogram. Vi lagerfører også skruer i et bredt fargeprogram.

Vår fokus på kvalitet, effektivitet og pris vil kontinuerlig være vår prioritering for å bli en stadig mer foretrukken leverandør for stadig flere private og proffesjonelle som ønsker det beste, til lavest mulig pris.

OM NORGESBESLAG AS


Vi leverer i både smått og stort!

Med vår maskinpark kan vi produsere alt fra små til store serier med halvfabrikata komponenter til komplette produkter i de mål du ønsker.


Vår revolverstanse fra FinnPower stanser raskt og presist ut det du har behov for, til svært gunstig pris.


Vi produserer også vedlikeholdsfrie varmepumpehus, nedløpsbeskyttere, ventilasjonskomponenter og en rekke produkter til industri- og forretningsbygg.


Bygningsbeslag produseres selvsagt til markedets beste priser.


Velkommen til å ta kontakt :) 


Produsenter/ leverandører:

Vi velger leverandører utelukkende ut fra kvalitet, pris og leveringsdyktighet. 

Markedets beste produkter, til markedes laveste priser kommer ikke av seg selv...

UNDER UTVIKLING

Mer informasjon kommer.

KOMMER SNART

Her kommer snart nyttig informasjon

Her kommer snart nyttig informasjon